Blog

A12-corridor in Top 5 van logistieke hotspots!

By |mei 5th, 2020|

Wayland Real Estate is als samenwerkingspartner betrokken bij de A12 Corridor.

De beschikbare locatie zijn te vinden op onze websiteshttps://www.dcdeburght.nl//https://www.logistiekparka12.nl

De A12-corridor bewijst haar waarde. Onze corridor is opgeklommen tot de top 5 van belangrijkste Logistieke Hotspots van Nederland. In een enquête gaf een panel van 33 logistieke experts de A12-corridor voldoende stemmen voor deze positionering.

Overheidspartijen en […]

A12-corridor wordt logistieke hotspot

By |maart 6th, 2019|

Wayland Developments, ontwikkelaar van onder andere BusinessPark Vredenburgh, is één van de initiatiefnemers die samen met de provincie, gemeenten en marktpartijen van de A12-corridor een logistieke hotspot gaan maken. Dat spraken zij af in een samenwerkingsovereenkomst.

Op 4 maart zetten de twaalf deelnemende partijen hun handtekening onder deze overeenkomst: gedeputeerde Adri Bom-Lemstra van de provincie Zuid-Holland, […]

Reacties uitgeschakeld voor A12-corridor wordt logistieke hotspot

BEMA vestigt zich op BusinessPark Vredenburgh

By |november 13th, 2018|

Wayland Developments en BEMA sloten onlangs de koop voor 13.500 m² grond op BusinessPark Vredenburgh in Waddinxveen. BEMA, de verpakkingsspecialist voor de voedingsindustrie, vestigt zich begin 2020 al op BusinessPark Vredenburgh. De eerste paal wordt geslagen op 30 november as.

Van krappe jas naar ruime nieuwbouw in Waddinxveen
Lucas Pröpper, eigenaar van BEMA, is blij met de […]

Reacties uitgeschakeld voor BEMA vestigt zich op BusinessPark Vredenburgh

Kippie komt naar BusinessPark Vredenburgh

By |september 24th, 2018|

Onlangs tekenden Arnaud van der Eijk van Wayland Developments en Willem Krijgsman van Kippie de koopovereenkomst voor de grond. Met het zetten van de handtekening is de kavel van 15.000 m² op BusinessPark Vredenburgh in Waddinxveen verkocht aan de succesvolle Kippie-formule.

Nieuw distributiecentrum
Willem Krijgsman vertelt: “Wij gaan hier ons nieuwe distributiecentrum bouwen van waaruit we onze […]

Reacties uitgeschakeld voor Kippie komt naar BusinessPark Vredenburgh

Wayland Developments en RLC Constructie tekenen koopovereenkomst

By |augustus 31st, 2018|

Arnaud van der Eijk (commercieel directeur Wayland Developments) en Johan de Rooy (eigenaar/directeur RLC Constructie) tekenden onlangs de koopovereenkomst voor de vestiging van RLC Constructie op BusinessPark Vredenburgh in Waddinxveen. Met de koop is een oppervlakte van 4.750 m² gemoeid.

Nieuwe bedrijfsruimte drie minuten verderop
RLC Constructie gaat op de grond een nieuwe bedrijfsruimte bouwen. De bouw start rond de jaarwisseling. Johan de Rooy vertelt: […]

Reacties uitgeschakeld voor Wayland Developments en RLC Constructie tekenen koopovereenkomst

Logistiek Vastgoed Nederland editie 2018

By |mei 11th, 2018|

Logistiek Vastgoed Nederland wordt gemaakt voor de gehele transportsector en alle bedrijven die zich bezighouden met warehousing en industriële bouw. Onlangs is de nieuwe jaareditie van het magazine weer verschenen.

Met aandacht voor BusinessPark Vredenburgh staan ook dit jaar Wayland Developments / Wayland Real Estate weer in het magazine.

Lees het artikel hier.

Reacties uitgeschakeld voor Logistiek Vastgoed Nederland editie 2018

Wayland Real Estate en Montea tekenen samenwerkingsovereenkomst

By |maart 13th, 2017|

Wayland Real Estate en Montea hebben een overeenkomst getekend voor de ontwikkeling van “LogistiekPark A12”, een plangebied van 206.000 m² waarop meer dan 130.000 m² logistiek vastgoed ontwikkeld kan worden. Wayland Real Estate en Montea finaliseren momenteel het masterplan dat binnen afzienbare tijd zal bekend worden gemaakt. Deze samenwerking is tot stand gekomen onder begeleiding […]

Reacties uitgeschakeld voor Wayland Real Estate en Montea tekenen samenwerkingsovereenkomst

Wayland Real Estate sluit naadloos aan op nichemarkt

By |mei 30th, 2016|

Logistieke dienstverleners voor wie een standaard distributiecentrum niet optimaal aansluit op de bedrijfsvoering, hebben nu perspectief met een maatalternatief en dát op strategisch gelegen hotspots. Zij kunnen daarvoor terecht bij Wayland Real Estate, dat met onderscheidende concepten doelgericht inspeelt op nichemarkten.

Lees hier verder in het artikel uit Logistiek Vastgoed 2016.

Logistiek Vastgoed Nederland wordt gemaakt voor […]

Reacties uitgeschakeld voor Wayland Real Estate sluit naadloos aan op nichemarkt

Summit Logistieke Hotspots

By |mei 23rd, 2016|

Dit jaar vindt de Logistieke Hotspot-verkiezing voor de 10e keer plaats.
Om die reden zal op dinsdag 24 mei in het distributiecentrum van V&D te Nieuwegein de Summit Logistieke Hotspots voor het eerst plaatsvinden.

Tijdens dit congres, zullen themagerichte discussies worden gevoerd rondom het centrale thema: (Nieuw)bouw van logistieke centra.

Wayland Developments, ontwikkelaar van onder andere BusinessPark Vredenburgh, […]

Reacties uitgeschakeld voor Summit Logistieke Hotspots

Nieuwe website Wayland Developments online!

By |mei 20th, 2016|

Met trots presenteert Wayland Developments, ontwikkelaar van onder andere BusinessPark Vredenburgh, de geheel vernieuwde website.

Wij hebben ons best gedaan om de nieuwe website duidelijker en gebruiksvriendelijker te maken. De website is in een geheel nieuw jasje gestoken en voorzien van een fris design. Belangrijker nog is de nieuwe opzet en menustructuur waardoor u een betere […]

Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe website Wayland Developments online!